سرود از مهمترین قالب‌های گفتمان‌سازی دین از گذرگاه هنر/برگزاری رواق سرود دومین رویداد ملی (فهما) در استان سمنان
سرود از مهمترين قالب‌هاي گفتمان‌سازي دين از گذرگاه هنر/برگزاري رواق سرود دومين رويداد ملي (فهما) در استان سمنان

سرود از مهمترین قالب‌های گفتمان‌سازی دین از گذرگاه هنر/برگزاری رواق سرود دومین رویداد ملی (فهما) در استان سمنان

حجت الاسلام موسوي سرود را يکي از مهمترين قالب‌هاي گفتمان‌سازي دين از گذرگاه هنر دانست و افزود: در قالب سرود مي توان مفاهيم پيچيده را به زبان ساده منتقل کرد؛ در اين راستا رواق سرود در دومين رويداد (فهما) به استان سمنان واگذار شده است.
شناسه خبر : 14159 تاریخ انتشار : ۱۱ مرداد ۱۳۹۹ زمان انتشار : ۱۰:۵۴

به گزارش ستاد ارتباطات رسانه ای (فهما) از سمنان: حجت الاسلام و المسلمین «سید علی موسوی» طی نشستی با نماینده مردم سمنان، مهدیشهر و سرخه در مجلس شورای اسلامی ضمن اعلام گزارش عملکرد  ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد استان سمنان و با اعلام واگذاری رواق سرود در فاز دوم رویداد ملی فهما به استان سمنان گفت:  با توجه به عملکرد مطلوب گروه های سرود این استان در سال های گذشته مدیریت رواق سرود در شبستان هنر مرحله دوم رویداد ملی فهما به استان سمنان واگذار شده است.

 

مدیر ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد استان سمنان سرود را یکی از مهمترین قالب های گفتمان سازی هنری نام بردوگفت: در قالب سرود می توان مفاهیم پیچیده را به زبان ساده منتقل کرد و با این نگاه رواق سرود فضایی در مسجد است که کشف و تقویت استعداد های جوان در حوزه سرود های مذهبی و انقلابی را بر عهده دارد.

 

وی با بیان اینکه کارگروه سرود کانون های مساجد استان در سال گذشته شکل گرفته است، افزود: گروه های سرود کانون های مساجد استان سمنان در سال گذشته فعالیت های خوبی را در زمینه سرود بویژه در مراسم راهپیمایی اربعین حسینی در کشور عراق و در دهه فجر انقلاب اسلامی داشتند که انتظار می رود در فاز دوم رویداد ملی فهما  و در رواق سرود نیز همکاری لازم را داشته باشند.

 

حجت الاسلام موسوی گفتمان سازی مفاهیم دینی با زبان هنر و افزایش استفاده از محصولات هنری دین محور و جاذبه آفرینی در مساجد را از اهداف رواق سرود برشمرد و بیان کرد: کشف ،پرورش و به کارگیری خلاقیت های هنری بچه های مسجد در رشته سرود و تولید آثار فاخر در این رشته نیز از دستاورد های مهم این رواق به شمار می روند.

 

وی همچنین داشتن انگیزه، روحیه، اعتقاد به کار دسته‌جمعی، بودن یک متن گویا و روان را عناصر اصلی سرود عنوان کرد و گفت: سرود با توجه به مردمی بودن می‌تواند بیانگر خواسته‌ها، احساسات و حالت مردم باشد.

 

مدیر ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد استان سمنان سرود را یکی از راهکارهای جذب کودکان و نوجوانان دانست و افزود: سرود با روحیات کودکان و نوجوانان سازگار است و می‌توان از این ظرفیت و پتانسیل استفاده کرد.

 

وی تصریح کرد: در مرحله دوم فهما فعالیت ها در۳شبستان و در ۱۲ رواق ارائه می شود که در این رواق ها فعالیت ها به صورت تخصصی دسته بندی شده اند.

 

حجت الاسلام موسوی با اشاره به اینکه کانون فرهنگی هنری سید الشهدا(ع) شهر سمنان به عنوان دبیرخانه رواق سرود رویداد ملی فهما به ستاد کشور معرفی شده است اظهارداشت: مربیان و اعضاء گروه های سرود استان در اجرای برنامه های پیش رو در رواق سرود با این کانون مشارکت و همکاری لازم را داشته باشند.

 

وی تصریح کرد: طرح ملی فرهنگ و هنر مساجد ایران یا فهما برای مطابقت فعالیت های کانون های مساجد با نیازهای روز جامعه با توجه به گسترش فناوری‌های نوین و فضای مجازی در دنیای امروزی است.