مسائل فرهنگی نیازمند انسجام بین دستگاههای فرهنگی است
مسائل فرهنگي نيازمند انسجام بين دستگاههاي فرهنگي است

مسائل فرهنگی نیازمند انسجام بین دستگاههای فرهنگی است

حجت الاسلام اشرف با بيان اينکه براي مسائل فرهنگي نياز به انسجام بين دستگاههاي فرهنگي است گفت: مشکلات فرهنگي در شهرهاي کوچک قابل علاج است و بايد از درمان بومي استفاده شود.
شناسه خبر : 68807 تاریخ انتشار : ۲۴ تير ۱۴۰۴ زمان انتشار : ۱۰:۲۷

به گزارش روابط عمومی ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد استان سمنان، حجت الاسلام مهدی اشرف با اشاره به نقش موثر و سازنده کانون های فرهنگی و هنری مساجد در اجرای برنامه های فرهنگی و هنری گفت: کانون های مساجد با اجرای برنامه ها با محوریت قرآن اعتقادات مذهبی را در جوانان افزایش دهند.

امام جمعه سرخه بیان کرد: کانون های فرهنگی هنری مساجد با توجه به گستردگی در مناطق شهری، روستایی و مناطق کم برخوردار می توانند نقش مهمی در فعالیت های فرهنگی هنری  داشته باشند.

وی ترویج ارزش های اسلامی، تقویت هویت ملی و دینی، ایجاد مشارکت اجتماعی، مهارت آموزی و توانمندسازی، مقابله با آسیب های اجتماعی و ایجاد امید در میان جوانان و نوجوانان از اموری است که در کانون های فرهنگی هنری مساجد باید مورد توجه قرار گیرد.

حجت الاسلام اشرف با تأکید بر اینکه  باید برنامه‌ریزی‌ها و فعالیت‌های فرهنگی و دینی مساجد به گونه‌ای جذاب و مفید باشد که باعث آبادانی مساجد شود ادامه داد: تکلیف و وظیفه مسئولین فرهنگی در رابطه با مساجد سنگین است و در جهت احیای مساجد و جذب جوانان به فعالیت‌های فرهنگی و مذهبی مسجد باید برنامه‌ریزی منسجم انجام بگیرد.

امام جمعه سرخه با بیان اینکه کانون‌های فرهنگی هنری مساجد بهترین مکان برای کشف و پرورش استعدادها هستند، افزود: نوجوانان و جوانان می توانند آزادانه با هر خلاقیتی که دارند در کانون ها فعالیت کنند .

وی تربیت دینی جوانان در مسجد صورت می‌گیرد و اگر در این زمینه برنامه ریزی و فعالیت نداشته باشیم نسل جوان را از دست خواهیم داد.

حجت الاسلام اشرف در ادامه با اشاره به برنامه های قرآنی اظهار داشت: کانون‌های فرهنگی هنری سنگین‌تر باید بتوانند به دور از موازی‌کاری و با هم‌افزایی و تعامل با دیگر ارگان‌ها و نهادها عملکرد مؤثری در زمینه ترویج فرهنگ قرآنی داشته باشند.

امام جمعه سرخه با بیان اینکه کانون های مساجد می توانند نیروهای انقلابی در دل همین مساجد تربیت کنند، گفت: طرح و تدوین بسته های فعالیت قرآنی می‌تواند یکی از عوامل جذب به مساجد و انس هر چه بیشتر کودکان و نوجوانان با فعالیت‌های قرآنی به ویژه میان جوانان و نوجوانان باشد.

وی استمرار در فعالیت پایگاه های قرآنی مساجد را نیازمند تعامل و تقسیم کاری بین متولیان مسجدی و بهره گیری از ظرفیت همه مراکز مستقر در مسجد دانست و افزود: علاوه بر تربیت نیروهای قرآنی، حافظان و قاریان در کانون های مساجد؛ میزان تعهد قلبی و عملی به آموزه ها ی قرانی نیز باید مورد توجه جدی قرار گیرد.